Huur een maand aan 1 euro*

Mail ons op info@flexoo.be of bel +32 59 56 85 48 voor meer info

logo

FAQ

  • Filter op thema

banner
self storage

Uiterlijk 14 dagen vóór het begin van de nieuwe maand breng je ons schriftelijk op de hoogte. Dat kan via e-mail of post. Bij opzegging wordt de huur tot einde maand aangerekend.

Je krijgt een e-mail met alle informatie over jouw opslagruimte, alsook de toegangscode voor de centrale poort. Eens je binnen bent, kan je in de vendingmachine een eigen cilinderslot voor je opslagruimte kopen. Daarna leidt het plan je de weg!

Je kan een opslagruimte huren door een offerte aan te vragen. Sommige volumes kan je ook direct online boeken via de reservatiemodule. Wil je een opslagruimte huren? Kies de gewenste grootte en periode op onze pagina “Opslagruimte huren“. Hulp nodig? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor.

Flexoo voldoet aan de strengste brand- en inbraakeisen als het aankomt op goederen- of meubelopslag. Daarnaast kan je ook een brandverzekering op maat afsluiten, de prijs hiervan wordt berekend aan de hand van de waarde van de goederen die je stockeert. Contacteer ons als je meer info wenst over een persoonlijke brandverzekering voor jouw self storage box. In onze algemene voorwaarden vind je de afspraken rond verzekering terug.

Flexoo is de meest veilige plek voor (meubel)opslag. Camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole zorgen ervoor dat je inboedel volkomen veilig en in optimale omstandigheden wordt bewaard. Elke huurder beschikt over een persoonlijke code of badge voor de centrale poort. Voor je eigen opslagruimte is er een afzonderlijk en persoonlijk cilinderslot nodig. Die kan je kopen in onze vendingmachine ter plaatse.

Je kan een opslagruimte makkelijk online huren via de reservatiemodule. Kies de gewenste grootte en periode én betaal vlot online. Hulp nodig? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor.

Flexoo verhuurt ruimtes voor meubelopslag en stockage van goederen van verschillende groottes: van 1 m³ tot en met 36 m³.  Bekijk al onze boxen en reserveer je ideale opslagruimte. Vind je het moeilijk om in te schatten welke ruimte je nodig hebt? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies en om de self storage mogelijkheden ter plaatse te bekijken.

Je kan bij Flexoo terecht voor meubelopslag, maar ook voor de stockage van goederen, archieven of voorraad. Bijna alles kan, behalve ontvlambare of oplosbare (chemische) stoffen, bederfelijke levensmiddelen, levende have en illegale goederen. Bekijk onze algemene voorwaarden.

Boek nu jouw self storage box en sla je spullen veilig op bij Flexoo in Oostende!

i
Lees verder
“Het is heel handig dat ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij mijn box kan. Zo kan ik voor of na mijn werk snel iets ophalen!”
i
Lees verder
“De online reservatie vind ik top! Ik regelde en betaalde ’s avonds makkelijk online en kreeg meteen een mail met alle informatie. De volgende dag kon ik al de eerste spullen gaan afzetten.”
i
Lees verder
“Bij Flexoo zitten mijn spullen veilig opgeborgen. De camerabewaking en toegangscontrole zijn een grote plus en bovendien is de self storage heel budgetvriendelijk.”
i
Lees verder
“Dit is een budgetvriendelijke oplossing om de meubels voor ons nieuwe appartement tijdelijk ergens op te slaan. Flexoo is vlot bereikbaar waardoor we makkelijk zullen kunnen verhuizen eens onze nieuwe woonst klaar is!”
i
Lees verder
“Wij zochten een veilige plek om allerlei documenten te bewaren. De netheid, verwarming en camerabewaking gaven de doorslag om voor Flexoo te kiezen. Ook de centrale ligging is mooi meegenomen!”

Huur een maand aan 1 euro

*Huur je bij het afsluiten van het contract onmiddellijk voor 4 volle maanden, dan wordt het extra voordelig: voor de 5de maand betaal je slechts € 01,00.

 
logo
banner