Huur een maand aan 1 euro*

Mail ons op info@flexoo.be of bel +32 59 56 85 48 voor meer info

logo

Opslagruimte huren zonder zorgen

Met onze 600 boxen zijn wij de nummer 1 self storage aan de Belgische kust. Onze opslagruimte is centraal gelegen in Oostende, vlot bereikbaar en biedt een ruime parking, inclusief laadpalen voor elektrische wagens. Zo kan je na het stockeren weer volledig opgeladen terug op weg!

Bij Flexoo kan je rekenen op onze vertrouwde service en jarenlange ervaring. We bieden kwalitatieve opslagruimtes tegen een scherpe prijs. Camerabewaking, branddetectie en verwarming zorgen dat jouw spullen hier het hele jaar door veilig gestockeerd zijn.

 
self storage
banner
0
storage units
Nr. 1
aan de Belgische kust
0
laadpalen voor elektrische wagens
0
jaren ervaring

In 4 stappen naar je opslagruimte

BOEK JE OPSLAGRUIMTE

Kies de ideale opslagruimte volgens jouw noden. Na akkoord op de offerte of online betaling beschik je over jouw box.

Ontvang de toegangscode

Je ontvangt een mail met instructies over jouw opslagruimte en de toegangscode om de centrale poort te openen.

Rij vlot binnen

Kom naar Flexoo en rij binnen nadat je de toegangscode hebt ingevoerd. In de vendingmachine koop je een persoonlijk slot voor je opslagruimte.

Stockeren maar!

Het plan wijst je de weg naar jouw opslagruimte. Onze rolwagentjes staan voor je klaar om de spullen makkelijk te transporteren.

Boek nu jouw self storage box en sla je spullen veilig op bij Flexoo in Oostende!

i
Lees verder
“Het is heel handig dat ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij mijn box kan. Zo kan ik voor of na mijn werk snel iets ophalen!”
i
Lees verder
“De online reservatie vind ik top! Ik regelde en betaalde ’s avonds makkelijk online en kreeg meteen een mail met alle informatie. De volgende dag kon ik al de eerste spullen gaan afzetten.”
i
Lees verder
“Bij Flexoo zitten mijn spullen veilig opgeborgen. De camerabewaking en toegangscontrole zijn een grote plus en bovendien is de self storage heel budgetvriendelijk.”
i
Lees verder
“Dit is een budgetvriendelijke oplossing om de meubels voor ons nieuwe appartement tijdelijk ergens op te slaan. Flexoo is vlot bereikbaar waardoor we makkelijk zullen kunnen verhuizen eens onze nieuwe woonst klaar is!”
i
Lees verder
“Wij zochten een veilige plek om allerlei documenten te bewaren. De netheid, verwarming en camerabewaking gaven de doorslag om voor Flexoo te kiezen. Ook de centrale ligging is mooi meegenomen!”

Huur een maand aan 1 euro

*Huur je bij het afsluiten van het contract onmiddellijk voor 4 volle maanden, dan wordt het extra voordelig: voor de 5de maand betaal je slechts € 01,00.

 
logo
banner