Huur een maand aan 1 euro*

Mail ons op info@flexoo.be of bel +32 59 56 85 48 voor meer info

logo

Opslagruimte huren

  • Filter op volume

banner

Boek nu jouw self storage box en sla je spullen veilig op bij Flexoo in Oostende!

i
Lees verder
“Het is heel handig dat ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij mijn box kan. Zo kan ik voor of na mijn werk snel iets ophalen!”
i
Lees verder
“De online reservatie vind ik top! Ik regelde en betaalde ’s avonds makkelijk online en kreeg meteen een mail met alle informatie. De volgende dag kon ik al de eerste spullen gaan afzetten.”
i
Lees verder
“Bij Flexoo zitten mijn spullen veilig opgeborgen. De camerabewaking en toegangscontrole zijn een grote plus en bovendien is de self storage heel budgetvriendelijk.”
i
Lees verder
“Dit is een budgetvriendelijke oplossing om de meubels voor ons nieuwe appartement tijdelijk ergens op te slaan. Flexoo is vlot bereikbaar waardoor we makkelijk zullen kunnen verhuizen eens onze nieuwe woonst klaar is!”
i
Lees verder
“Wij zochten een veilige plek om allerlei documenten te bewaren. De netheid, verwarming en camerabewaking gaven de doorslag om voor Flexoo te kiezen. Ook de centrale ligging is mooi meegenomen!”

Huur een maand aan 1 euro

*Huur je bij het afsluiten van het contract onmiddellijk voor 4 volle maanden, dan wordt het extra voordelig: voor de 5de maand betaal je slechts € 01,00.

 
logo
banner

Offerte

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.